bekijk de trailer

Archief

Deze voorstelling heeft gespeeld van:
8 december 2015 - 28 maart 2016

De Gelaarsde Poes is maar liefst 10 (!) keer genomineerd voor de Musical Awards 2017, waaronder voor de award Beste Musical groot!

Bekijk hier alle nominaties >

T/m 9 april 2017 speelt de nieuwe familievoorstelling Snorro, van de makers van De Gelaarsde Poes! 

Meer info & tickets >


Commercial Snorro (2016/2017)

De Gelaarsde Poes

Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. Samen trekken ze door het dwergstaatje Biechtenstein, op zoek naar eten en werk.

Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is prinses Wendy zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

Een parodie van het oude verhaal, in de traditie van familievoorstellingen als Lang en GelukkigSnorro, Woef Side Story en De Zere Neus van Bergerac.

Iedereen zou een vriend als de Gelaarsde Poes moeten hebben! Mi-auw!

Mi-aaaauw! Zing mee met het eerste nummer 'Aap Noot Mies' van De Gelaarsde Poes:

CREATIVES

Choreograaf
Daan Wijnands
Decorontwerper
Niek Kortekaas
Dramaturg
Eva Jansen Manenschijn
Kostuumontwerper
Sabine Snijders
Lichtontwerp
Marc Heinz
Muziekproductie
Raymund van Santen
Muziekteksten
Alex Klaasen

Cast

Nieuws


De Ro-familievoorstellingen vallen in de prijzen

De familievoorstellingen van het Ro Theater vielen diverse keren in de prijzen. Wart Kamps won dit jaar de Zilveren Krekel voor zijn rol in De Zere Neus van Bergerac. Gijs Naber won voor zijn bijrol in Lang en Gelukkig de Musical Award 2015. Woef Side Story (2012-2013) was met vijf Musical Awards (waaronder Beste Kleine Musical 2013) de grote winnaar van het Musical Award Gala 2013. Daarnaast won de voorstelling de Zapp Theaterprijs (Beste Jeugdvoorstelling 2013) en de Zilveren Krekel voor Meest Indrukwekkende Productie van 2013.

Lang en Gelukkig won in 2008 tevens de Zilveren Krekel voor Meest Indrukwekkende Productie. Dick van den Toorn ontving de Gouden Krekel voor Meest Indrukwekkende Podiumprestatie (VSCD Jeugdtheaterprijzen). Hans Leendertse werd in 2008 genomineerd voor de Arlecchino (prijs voor de Meest Indrukwekkende Mannelijke Bijdragende Rol). De film Lang en Gelukkig won op het Nederlands Film Festival in 2010 drie Gouden Kalveren, waaronder de Film1 Publieksprijs!

Heb je niet zo'n leuke dag vandaag? Laat je hoofd niet hangen! 

(Lang en Gelukkig, opname 2007)

Betrokken bij de productie

productie Ad van Mierlo, Gerard Paulissen (stage), Ferida Yildiz
ontwerp poppen Tamar Stalenhoef
regieassistentie Esther Habbema, Julia Dobber (stage)
voorstellingsleiding Sidney van Geest
techniek John Thijssen (coördinatie), Bas Berensen, Axel Dikkers, Margreet van der Helm, Frank Hermans, Julius Geleijnse, Andi Krijgsman, Maurice Leentvaar, Hein van Leeuwen, Peter Leeuwenburgh, Peter Swikker, Marij Heintz (stage), Youri Wezenaar (stage)
rekwisieten Eva Arends, Groots en Meeslepend (Steef de Jong en Nina Vreeken)
kostuums Karin van der Leeuw (coördinatie), Ineke Blinde (kleden), Erik Bosman, Sergio Cruz Ramirez, Loek van Cruchten, Iris Elströdt, Gerda Knuivers, Jacqueline de Maat, Amanda van Marion, Roy Verschuren, Daan Wieman, Isabel Blokland (kleden), Karmijn Lange (stage)
kap en grime Cynthia van der Linden, Leo Maliepaard, Hanneke van Roon, Bärbel Scheid, Pricilla Fleijsman (stage), Mariska Kuijper (stage), Verena Korevaar (stage)
pruiken Atelier Sjoerd Didden
decor Decoratelier Vorm & Decor, techniek Ro Theater
danscoördinatie kinderen Samantha van den Berg (stage), Eva Löbker (stage), Julie Schoorl (stage)
muziekproductie Remko Rijpkema, Raymund van Santen
kinderzang Hazal Aydogan, Thibaud Bellefroid, Lisa Sophie Boender, Tim Huisman en Lara Molenaaro.l.v. ZangExpress (Vashti de Caluwé en Melissa ’t Hart)
componisten Raymund van Santen, Michael Jackson, Monty Norman
educatie Marlou Stolk, Edwin Klazinga (stage)
marketing Sjoerd Joosen (coördinatie), Catelien van der Hoeven (pr), Winfred van den Bor, Gerlinde Bolt, Lyn van der Wel (stage), Denise de Hoog (stage)
merchandise Lola van Duijl, Edwin Klazinga, Lou-lou Sorries
razende reporter Sofie Habets
teksten programmafolder Don Duyns, Wart Kamps
fotografie Leo van Velzen, René Castelijn, Daniel Cohen
vormgeving campagnebeeld Wall-Russ Visual Design
grafische vormgeving IN10
tourneeplanning Finkers Theaterbureau
crewcatering Wijnstok & Spruit
met dank aan alle deelnemende dans- en theaterscholen, Merel Driessen – SKVR, Dionys Breukers, Ocki Klootwijk, Johan Kwestro, Andreas Suntrop, Marcel de Zwaan, het Nationale Toneel

Recensies

“Gaat dat zien. Hulde. Vijf sterren. {...} Vooral qua decor is het nog beter dan wat Ro Theaterfans gewend zijn. Fenomenaal. {...} Alex Klaasen steelt de show”

Erik Jonk Erik Jonk
★★★★★ Metro

“De Gelaarsde Poes is kersthoogtepunt. {...} De vorige kerstvoorstelling van het Ro Theater 'De Zere Neus van Bergerac' heeft liefst zeven nominaties voor de Musical Awards, die in januari worden uitgereikt. De Gelaarsde Poes is nóg verrassender. ”

Anita Twaalfhoven Anita Twaalfhoven
★★★★★ Trouw

“De Gelaarsde Poes is een feest van goede grappen, geestige toneelvondsten en hoogst aanstekelijk spelplezier van acht voortreffelijke vertolkers”

Herien Wensink Herien Wensink
★★★★ NRC Handelsblad

“Hilarisch sprookje! Vanaf de eerste minuut klinkt er hard gelach in de zaal en dat zal de hele voorstelling aanhouden. {...} Alex Klaasen zorgt voor tranen, zowel van het lachen als van ontroering”

Colette Boegman Colette Boegman
★★★★ De Telegraaf

“Met zijn typerende stemgeluid en zijn opvallende fysieke spel (plus sterke Michael Jacksonmoves) is Bart Rijnink helemaal in zijn spel als poezenplayer. Zijn gelaarsde poes is bepaald geen pussy, maar een echte king of pop”

Sander Janssens Sander Janssens
★★★★ Het Parool

“Zeer leuke voorstelling die je niet mag missen”

Chantal Lindsen Chantal Lindsen
★★★★ AD Rotterdams Dagblad

“In een feestelijke mallemolen van decors, kostuums, liedjes en driedubbelrollen dendert de voorstelling tweeëneenhalf uur over het publiek heen.”

Mieke Zijlmans Mieke Zijlmans
★★★★ Theaterkrant.nl

“Het Ro Theater fikst het weer. Met De Gelaarsde Poes heeft het dreamteam rond regisseur Pieter Kramer en tekstschrijver Don Duyns opnieuw een uitbundig gepimpt theatersprookje gecreëerd. {...} Een vondst is James Blond, een persiflage door Arjan Ederveen. {...} Keja Klaasje Kwestro is een sterke motor als dwarse puberprinses”

Annette Embrechts Annette Embrechts
★★★★ de Volkskrant

“Aaneenschakeling van onwaarschijnlijkheden en briljante regievondsten {...} De gelaarsde poes is vanaf het eerste moment een vrolijke, geestige, goed geacteerde voorstelling, beeldschoon vormgegeven en door regisseur Kramer voorzien van een stortvloed aan komische ingrepen. {…} Ster van de show is Dick van den Toorn in een handvol rollen die hij allemaal naar een hoger plan tilt door een combinatie van perfecte timing en mimiek, stemgebruik en een onnavolgbare lichaamstaal. {…} Het Ro Theater haalt met deze Gelaarsde poes zijn eigen standaard voor familievoorstellingen met gemak.”

Mieke Zijlmans Mieke Zijlmans
★★★★ Theaterkrant.nl

“Heerlijke familievoorstelling. Ontzettend grappig, een beetje grof en zo nu en dan een klein beetje ontroerend. {...} Bart Rijnink is de vleesgeworden sluwe kater en steelt zingend en dansend absoluut de show”

Sonja de Jong Sonja de Jong
Noord-Hollands Dagblad / Leidsch Dagblad / Gooi- en Eemlander

Wat vond jij van de voorstelling?

Login met Facebook

 of 
Doorgaan

Dit is misschien een beetje laat v.w.b. mijn reactie op de uitzending op TV begini 2017 maar..geweldig zoek al een tijdje maar geen DVD te vinden

0 sterren

P. Schut

Mijn dochter de musical liefhebber en speler is helemaal weg van deze musical die ze op tv heeft gezien. Graag zouden we deze op dvd zien te krijgen

5 sterren

Priscilla Medina Engelmann Priscilla Medina Engelmann

En op tv! Mijn dochter van 7 kijkt inmiddels voor de 8e keer en zingt en spreekt letterlijk de teksten mee. Kaarten voor Snorro zijn gekocht. Hulde!

5 sterren

Casper Gimbrere

Ik heb me doodgelachen en ik denk af en toe nog aan de voorstelling. Wanneer komt het weer terug ?

5 sterren

J. Tavares

Ontzettend leuke avond gehad Hilarisch !!!

5 sterren

Joke van den Driesche

het was heel leuk,alleen op het laats die zoende mannen ,was dat nou nodig Totaal geen meerwaarde helaas wel aanstootgevend Het is een kinder voorstel

0 sterren

klaas

Een te gekke voorstelling, ik zou er zo weer heen gaan. Lekker een avondje onvervalste humor waar menig musical nog veel van kan leren :)

5 sterren

Emmy Grooff

Niets teveel beloofd in de recensies: na de eerste keer ben ik nog een keer gegaan. Ik zou zo voor een 3e keer gaan kijken. Uitverkocht natuurlijk!

5 sterren

Katinka

Wat hebben wij een geweldige avond gehad in Velsen, 2 1/2 uur tranen gelachen en ook ontroerd.Niemand is het leukst, iedereen was gewoon geweldig.

5 sterren

Rene Moelee Rene Moelee

Wat heb ik een ontzettend leuke avond gehad. Dank jullie wel! TOP!

5 sterren

Inge

Net terug van Almere wat wastafel dat gaaf.. echt brullen gieren lachen. Bedankt cast voor een onvergetelijke avond. Tot de volgende show.

5 sterren

Mirjam

Net terug van Almere wat wastafel dat gaaf.. echt brullen gieren lachen. Bedankt cast voor een onvergetelijke avond. Tot de volgende show.

5 sterren

Mirjam

Net terug van Almere wat wastafel dat gaaf.. echt brullen gieren lachen. Bedankt cast voor een onvergetelijke avond. Tot de volgende show.

5 sterren

Mirjam

Het was weer heerlijk genieten vanavond. Wat een geweldig spel, dans, decors en teksten. DANK!!

5 sterren

Framine Wessing

Wat een GEWELDIGE voorstelling! Hilarisch, steeds weer verrassend, veel interactie met de zaal. We hebben genoten!

5 sterren

Ingrid & Sterre

Geweldig! Een avond in Uden om nooit te vergeten.

5 sterren

rita van dooren

Wát 'n geweldige voorstelling! Ik heb de hele avond met een dikke glimlach op m'n gezicht gezeten. Prachtig decor, super energieke spelers! ...

5 sterren

Mg

Wat een heerlijke voorstelling. Zonder verwachtingen gaan zitten en aan een stuk door gelachen. Prachtige decors en woordgrapjes. Volgende keer weer.

5 sterren

Anne

Wederom een geniale voorstelling, hilarische teksten, leuke typetjes en top muziek! Applaus voor de acteurs, petje af!

5 sterren

Simone Hagen Simone Hagen

Helemaal top weer deze show, heb weer volop genoten en elk jaar komen we met meer mensen die we meenemen , voor de volgende ook weer twee mensen extra

5 sterren

Leo Kortz

Voluit gespeeld, prachtig gezongen, coole moves en lekker getongd ;-) Mi-auw voor de laklaarzen van Alex Klaasen!

5 sterren

Hinke

Een hele leuke voorstelling! Overigens was al dat gezoen aan het eind natuurlijk niet nodig. Bedankt voor de leuke avond!

5 sterren

Martijn

Wederom een geniale voorstelling boordevol woordgrappen en knipogen. Ik ben fan!Volgend jaar ben ik hoop ik weer van de partij!

5 sterren

Gerda

Wat hebben we genoten, vrijdagavond in Gouda. Dankjulliewel!

5 sterren

Jan Geerink

De gelaarsde poes Geniaal en het beste medicijn om gezond te blijven,wat heb ik gelachen 2,5 uur genieten. Helaas overal uitverkocht anders nog eens

5 sterren

Jeanet de Vos

Geweldig, ik lachte door de heel stuk...de beste nog van Ro theater...die mens werkte zooo hard...de heel zaal was rood van lachten...

5 sterren

scot brown-pilkes

Gisteravond bij de voorstelling geweest in De Lawei te Drachten. Was. net zoals vorig jaar, weer een waanzinnig goede voorstelling. Bedankt !!!

5 sterren

Wijbe Huizenga

CHAPEAU! Wat een enorme goede, vrolijke,gezellige (met een zeer gewaardeerde knipoog) voorstelling. Wart en Maarten geweldig! petje af voor hele cast

5 sterren

Marga

Het dak ging eraf in Drachten vanavond! Een fantastische voorstelling, diepe buiging voor iedereen die hieraan meegewerkt heeft!

5 sterren

marlies

Geweldig! Ijzersterk spel in heerlijk sprookje. Wat een talent. Extra lof voor poes. Hoe kríjg je het voor elkaar om sexy te zijn verkleed als ...

5 sterren

Cathelijne Franken Cathelijne Franken

Treurig dat pedofilie als onderdeel vh verhaal wordt gebracht en er luidt om gelachen wordt. Voor een slachtoffer,die ook in de zaal zitten,pijnlijk.

0 sterren

Lijntje

We hebben genoten! Mei Tong was briljant en de poes was heerlijk stout. We hebben heel erg gelachen en van begin tot eind geweldig in elkaar gestoken!

5 sterren

Janet Kooren Janet Kooren

Pijn in de kaken van het lachen! Verschrikkelijk genoten van de Gelaarsde Poes; wat een kwaliteit. Tekst, zang, decor: alles TOP! We gaan nog een keer

5 sterren

marja könning

Genoten van begin tot eind. Te gekke humor en fantastisch gespeeld. Ook genoten van onze dochter die een rol had in de voorstelling in Enschede.

5 sterren

Tino Aloise

Geweldig!! Een prachtige voorstelling voor kinderen van 70. Zoals Funhouse horror -en repeat met Rob van Houten maar nu bleef het duren. Dank,dank!!

5 sterren

Emmy Lokin Piscaer

Met mijn drie kleindochters ,7,10en 12 jaar naar de gelaarsde poes geweest in Hengelo . Het was een groot feest voor jong en oud. Heerlijk humorvol!!

5 sterren

Joop Weustink

5 sterren? Een hele hemel vol voor jullie fenomenale gelaarsde poes. bijkomstigheid voor het hele theaterlandschap. Dit is de NORM denk daar aan

5 sterren

marian maas

21jan16 In Deventer genoten van een super voorstelling. Topcast, veel humor voor jong en oud, super muziek van Michael Jackson met puike teksten!

5 sterren

Simone, Marcel en Romée

Geweldig voorstelling! Van het begin tot eind gelachen. Geweldige humor, lekkere muziek met mooie teksten mooie decors en een super cast! Super avond!

5 sterren

Carin

Geweldige voorstelling! Gelachen van begin tot eind. Prachtig vormgegeven, mooie vondsten. Echt súper leuk, ga dit zien!

5 sterren

Luc

Geweldig, wat een fantastische voorstelling. Humor, toneel en zang voor jong en oud. We hebben genoten.

5 sterren

Boris en Bea

Geweldig, wat een fantastische voorstelling. Humor, toneel en zang voor jong en oud. We hebben genoten.

5 sterren

Boris en Bea

Wát een fijne voorstelling! Tranen over de wangen van de lach. Briljante oplossingen in de decorstukken en decor. Hilarisch! Gaat dat zien! ...

5 sterren

Agnes Ooms

Met het hele gezin gisteren naar De Gelaarsde Poes geweest. Weer genoten! Zo knap hoe de liedjes perfect in het geheel passen. Volgend jaar Snorro!

5 sterren

Erika

Wij hebben enorm genoten van de voorstelling van de eerste tot de laatste minuut. Onze dochter heeft mee gedaan en de dag van haar leven gehad. Dank!

5 sterren

Lotte

We hebben zo genoten op rij 1 in Eindhoven! Super gaaf. Dank jullie wel voor de onvergetelijke middag.

5 sterren

Josan

Wat een superknappe en gruwelijk grappige voorstelling weer van het RO-theater. Wij zijn definitief fan!!

5 sterren

Anne Marie

Wat een supervoorstelling en wat zijn jullie allemaal goed. Wij hebben allemaal, mama's met kids (8jr),een geweldige avond gehad. Dank daarvoor !!!

5 sterren

Mireille en Nicole met kids

Fantastisch om te zien hoe 8 acteurs zoveel rollen spelen zonder dat je als publiek de draad kwijtraakt, superknap! Leuke interactie met de zaal!

5 sterren

Esther

Samen met vriendin geweest. Ontzettend genoten van woordgrapjes, teksten, liedjes en vooral het spel van Alex Klaasen is GEWELDig.

5 sterren

judith

Ons jaarlijks 2e Kerstdag uitje!! Was weer geweldig! Ontzettend gelachen en genoten!! Wat een geweldige acteurs stuk voor stuk. Bis Bis Bis

5 sterren

Anneke Akdemir-Keehnen Anneke Akdemir-Keehnen

ik vond het een hele mooie grappige leuke vieze voorstelling, de muziek vond ik prachtig omdat het allemaal op de muziek van Michael Jackson was.

5 sterren

marín roscam abbing

Genoten! Wat een heerlijke voorstelling, en wat zijn die kleine kinderen leuk! Wat een schitterende kostuums en snelle wisselingen, respect!

5 sterren

Alfred Lems Alfred Lems

Topvoorstelling,veel gelachen.Alle respect voor de acteurs met al die kostuumwisselingen. Zie al weer uit naar de volgende voorstelling.

5 sterren

Til van baarlen

het is aan te raden om voor deze voorstelling een verschoning mee te nemen...we hebben zo gelachen, we lieten alles lopen...

5 sterren

Janonimus De Vijfde Janonimus De Vijfde

Helemaal geweldig! We hebben genoten. Ook zulke leuke vondsten Goed gezongen .Lange voorstelling maar helemaal niet het gevoel dat het te lang was.

4 sterren

monique

Helemaal geweldig! We hebben genoten. Ook zulke leuke vondsten Goed gezongen .Lange voorstelling maar helemaal niet het gevoel dat het te lang was.

4 sterren

monique

Helemaal geweldig! We hebben genoten. Ook zulke leuke vondsten Goed gezongen .Lange voorstelling maar helemaal niet het gevoel dat het te lang was.

4 sterren

monique

Het was weer top, RO stelt nooit teleur met de familievoorstelling! Sterke cast, mooie decors.Hilarisch verhaal dus er valt veel te lachen.

5 sterren

Karin Sterke Karin Sterke

Heerlijk gelachen en genoten van de voorstelling van 11 december. Mooie decors/kostuums en goed geacteerd en gedanst. Leuk voor alle leeftijden!

5 sterren

Maike

Wat was het weer ontzettend grappig ! Prachtig decor met verrassende elementen, mooie kostuums en topacteurs ! Mis het niet !

5 sterren

Knute

Ik kwam kijken omdat mijn dochtertje Mayte meedeed. Ben heel blij dat ik nu dus deze show heb gezien.... enorm gelachen en genoten.

5 sterren

Belinda Schneijdenberg

Super genoten, geweldige show. Wat een leuke draai aan een bekend sprookje. Herkenbare melodieën, melige grappen en mooi decor. Ik hou der wel van.

5 sterren

Ben

Geweldige show! De hele zaal lag plat! Heel erg knap hoe maar een paar mensen zo'n hele show kunnen spelen! Zou het zelf niet beter hebben kunnen doen

5 sterren

Willem Bouwens Willem Bouwens

Buitengewoon genoten van de rep. Wij komen met 10 familieleden in Amersfoort kijken. Fantastisch, deze poes. Er werd uitstekend gedanst. Succes!

5 sterren

Marie-Louise Veenboer

Leuke reacties. Ben nu al erg nieuwsgierig. Invalpoes is Bart Rijnink/ La Garqon. Staat nergens vermeld !

0 sterren

Johan

Heb me vermaakt maar het was 'te' melig. Goede liedjes vielen in n gat, alsof ze er niet hoorden te zijn. Juist wel! Touwtjes ff strak aantrekken...:)

0 sterren

elena hanselaar

Super ervaring, het was een voorstelling op zich. Erg genoten en spijt dat ik dat niet eerder heb gedaan

5 sterren

Vincent

Geweldig grappig om te zien hoe jullie spelen en het leren.Ik ben benieuwd hoe jullie spelen als ik in Zoetermeer het stuk ga kijken.Heel veel succes.

5 sterren

MV.C. Bloom

Lag nu al in een scheur! En het was alleen nog maar de repetitie! :D

5 sterren

Lottie

Leuk. Zoals altijd weer originele vondsten. Een avondje uit voor jong en oud.

4 sterren

Anneke Parent

Genoten van meligheid en mooie vondsten, ondanks onrustig kindergebroed. Maar... wat was het laatste woord vh aaibar-refrein? Invalpoes: dix points!!

4 sterren

Ferrie Weeda

Zoals altijd weer geweldig voor jong en oud.

0 sterren

Trudy Jongbloed

Geweldig! Een goede impressie van hoe het kan gaan worden. Ik verheug me op de voorstelling!!!

5 sterren

Sulamie Helmy

KOOP LAARZEN!

5 sterren

Krista & Karel

Komisch, spannend en ontroerend tegelijk!

5 sterren

Lotte

Erg leuk geweldig leuke liedjes

5 sterren

Kees den Hollander

Ik vergat de sterren!!!

5 sterren

Jetty Smit

Ik heb genoten van de dappere repetitie. Zo knap van allen in deze omstandigheden voor een pittig publiek vooral de invalpoes en moeder reus. Petje af

5 sterren

Jetty Smit

(Repetitie) Dit is zo leuk! Geen kinderen en boven de 12? Geen probleem. Dit is voor iedereen genieten.. Ga het zien!

5 sterren

Jasmijn

Bijzonder om van dichtbij mee te mogen kijken. Fijn te zien dat profs ook soms met tekst worstelen......Wordt een prachtige voorstelling! tot gauw !!!

4 sterren

Gonnie Rooijackers

(Repetitie) Enorm genoten, en dan is het nog gewoon repeteren! Ik kijk alweer enorm uit naar de echte voorstelling.

5 sterren

Harry Porschen

(Repetitie) Lijkt een heel leuke voorstelling te worden, komen zeker in december hier voor terug.

3 sterren

E.gerla

(Repetitie) Ik wil graag het eindresultaat zien. En complimenten voor de gelaarsde poes voor het als vervanger zo goed kennen van zijn teksten.

4 sterren

Mirella

(Repetitie) Leuk, sprankelend, vrolijk, mooie decors, goede teksten. Hele toffe dansjes, Ik wil ook naar de aaibar!

4 sterren

Lyd en sil

(Repetitie) Hilarisch! Erg gelachen, leuke typetjes, knap gedaan!

4 sterren

Marleen

(Repetitie) Even geweldig als de vorige voorstellingen. Een plezier om naar te kijken.

5 sterren

Annemiek

(Repetitie) Vond het nu al super geslaagd, aanrader, kan niet wachten tot kerst.

5 sterren

Bloeme

(Repetitie) Hele mooie voorstelling, goed geacteerd.

5 sterren

Nikita gillesen

(Repetitie) Ik was nooit eerder bij Ro theater, maar na het zien van de repetitie ben ik zeker van plan naar de uiteindelijke voorstelling te komen!

4 sterren

Lizette

Lees alle recensies van het publiek (100)

De Gelaarsde Poes

Hallo!

Wist je al dat Theater Rotterdam een gloednieuwe website heeft? Ro Theater is namelijk gefuseerd met Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam tot Theater Rotterdam.

Nog even geduld, binnen enkele ogenblikken opent de site van Theater Rotterdam in een nieuw venster.

Laat me die nieuwe website zien! Laat me de oude website zien

Doei!

Hallo!

Wist je al dat Theater Rotterdam een gloednieuwe website heeft? Ro Theater is namelijk gefuseerd met Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam tot Theater Rotterdam.

Nog even geduld, binnen enkele ogenblikken opent de site van Theater Rotterdam in een nieuw venster.

Laat me die nieuwe website zien! Laat me de oude website zien

Doei!