Nieuwsoverzicht

Rik van den Bos Find me a bornig stone

Interview Rik van den Bos

Dramaturg Liet Lenshoek interviewt schrijver Rik van den Bos, die de theatertekst schreef voor 'Find me a boring stone'. Over de totstandkoming van de voorstelling en over de verwerking van verlies. "Mededogen is gebaat bij een glimp."

>
Lees meer / Deel
Erik Whien, Find me a boring stone

Interview Erik Whien

Dramaturg Liet Lenshoek interviewt regisseur Erik Whien over zijn nieuwe voorstelling 'Find me a boring stone', waarin de psychische reis van een man die net iemand verloren heeft centraal staat. "Als het hoofd zich tegen je keert, dan is het je grootste vijand."

>
Lees meer / Deel
Alex Klaasen Pieter Kramer Ro Theater De Gelaarsde Poes Musical Awards

De Gelaarsde Poes wint 2 Musical Awards 2017

Alex Klaasen wint de award voor Beste Mannelijke Hoofdrol en Pieter Kramer neemt de prijs voor Beste Regie mee naar huis. Het Musical Awards Gala vond plaats op donderdagavond 12 januari in het Beatrix Theater in Utrecht.

>
Lees meer / Deel
Nominaties De Gelaarsde Poes Musical Awards 2016

De Gelaarsde Poes 10 keer genomineerd voor Musical Awards 2017!

Mi-auw! De familievoorstelling De Gelaarsde Poes is daarmee het meest vertegenwoordigd tijdens het Musical Awards Gala op 12 januari in het Beatrix Theater in Utrecht.

>
Lees meer / Deel
AD Publieksprijs: stem op De Gelaarsde Poes!

AD Publieksprijs: stem op De Gelaarsde Poes!

Mi-auw! Onze familievoorstelling De Gelaarsde Poes is genomineerd voor de AD Publieksprijs! Wil jij ook dat de voorstelling de publieksprijs voor Beste Musical van 2016 wint? Stem!

>
Lees meer / Deel

Vul uw zoekopdracht in