Nieuwsoverzicht

Luister nu! De muziek uit Find me a boring stone

De prachtige muziek uit Find me a boring stone is afkomstig van singer-songwriter Stan Vreeken, die de vier nummers speciaal voor de voorstelling schreef. Luister de mooie liedjes nu via Soundcloud.

>
Lees meer / Deel

Nu in de shop: tekstboekje Find me a boring stone

Bij de voorstelling Find me a boring stone is een tekstboekje verschenen, zodat je de prachtige, door Rik van den Bos geschreven monoloog nog eens rustig kunt teruglezen. Bestel het boekje nu in onze webshop.

>
Lees meer / Deel

Jongerenperformance

Vrijdag 21 april om 19.00 uur is het zover! Theater Rotterdam presenteert die een nieuwe jongerenperformance die in twee weken tijd is gemaakt door een enthousiaste groep van 16 jongeren. Het project Dreams. Dramas. Diamonds. van Copycats (Productiehuis Rotterdam) is het uitgangspunt voor de performance.

>
Lees meer / Deel

Boogaerdt/VanderSchoot geselecteerd voor Biënnale van Venetië

Performance-duo Boogaerdt/VanderSchoot is deze zomer te gast op de Biënnale van Venetië om binnen het theaterprogramma twee installaties te tonen.

>
Lees meer / Deel
Rik van den Bos Find me a bornig stone

Interview Rik van den Bos

Dramaturg Liet Lenshoek interviewt schrijver Rik van den Bos, die de theatertekst schreef voor 'Find me a boring stone'. Over de totstandkoming van de voorstelling en over de verwerking van verlies. "Mededogen is gebaat bij een glimp."

>
Lees meer / Deel

Selecteer een van de filters en klik op 'Toepassen' om het resultaat te zien