Nieuws

Stem op De Gelaarsde Poes

Stem op De Gelaarsde Poes

Mi-aaauw! We hebben jullie nodig! De Gelaarsde Poes kan genomineerd worden voor de Zapp Theaterprijs 2016, maar alleen als jullie je stem uitbrengen! 

Stem op De Gelaarsde Poes >

Van september 2015 tot juni 2016 kunnen alle kinderen van Nederland stemmen op hun favoriete voorstelling. Uit alle stemmen worden vervolgens de vijf voorstellingen die als hoogste eindigen genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2016.

En dan komt de kinderjury in actie! De leden van de kinderjury bekijken alle genomineerde voorstellingen, en kiezen in een geheime vergadering de uiteindelijke winnaar.

Kinderjury 2016
Op zondag 25 oktober is de kinderjury 2016 geïnstalleerd! Bibian, Mas, Teun, Thijn, Jonah, Ethu, Mingus, Isa en Pim gaan dit seizoen alle voorstellingen bekijken die meedoen aan de Zapp Theaterprijs 2016. Ze schrijven recensies over de voorstellingen, die je terug kunt vinden op deze website op de Facebook-pagina van Kijkuit. Aan het einde van het theaterseizoen kiezen ze uit de voorstellingen die het hoogst zijn geëindigd de allerbeste uit en reiken ze de Zapp Theaterprijs 2016 uit aan de winnaar.

Selecteer een van de filters en klik op 'Toepassen' om het resultaat te zien