Agenda

 • Woensdag 29 maart 20:00

  Tickets

  Try-out Rotterdam Zaal Ro Theater

 • Donderdag 30 maart 20:00

  Tickets

  Try-out Rotterdam Zaal Ro Theater

 • Vrijdag 31 maart 20:00

  Tickets

  Try-out Rotterdam Zaal Ro Theater

 • Zaterdag 1 april 20:00

  Uitverkocht

  Première Rotterdam Zaal Ro Theater

 • Dinsdag 4 april 20:15

  Tickets

  Arnhem Huis Oostpool

Echte verandering heeft met sterven te maken

Midden in een stad staat een man voor een raam. Hij staart voor zich uit en neemt de wereld in zich op, met haar enorme hoeveelheid mensen, dromen, gelukzaligheden, zorgen en gedachtes. De man zag het leven altijd als een opeenstapeling van toevalligheden, zonder een spoor van samenhang. Maar door een beslissende gebeurtenis in zijn leven, verandert zijn blik voorgoed.

“Er zijn er die er zomaar tussenuit gepiept zijn en nooit nooit meer terugkomen. Waardoor je ineens veel en veel meer aan ze moet denken dan ooit tevoren.”

Na een groot verlies openbaart zich voor hem een eenheid, een verbinding tussen alles. De buitenwereld verandert voor zijn ogen in iets troostrijks. Hij ziet helderder dan ooit. Alsof hij nu begrijpt wat hij nooit eerder kon begrijpen. Find me a boring stone is een ode aan het leven en de schoonheid van het bestaan. Een ode aan iedereen die is overgebleven op deze wereld, aan iedereen die probeert het leven weer te omarmen.

Een nieuwe tekst van Rik van den Bos (Leger, Van Waveren), geschreven voor regisseur Erik Whien (Who’s Afraid of Virginia Woolf?, De Wereldverbeteraar) en gespeeld door Gouden Kalf-winnaar Gijs Naber (Aanmodderfakker, Penoza).

Find me a boring stone is de eerste voorstelling die Erik Whien maakt bij Theater Rotterdam - het nieuwe stadstheater van Rotterdam. Stadsgezelschap, huis en talentontwikkelingsplek voor stedelijk, grensverleggend en veelvormig theater. Theater Rotterdam wordt gevormd door Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg, Productiehuis Rotterdam en Wunderbaum. Erik Whien is één van de vaste makers.

CREATIVES

Dramaturg
Liet Lenshoek

Cast

Werken mee aan deze productie

tekst Rik van den Bos
regie Erik Whien
dramaturgie Liet Lenshoek
spel Gijs Naber
muziek Stan Vreeken
scenografie Marc Warning
licht Axel Dikkers
kostuums Rebekka Wörmann
productie Theater Rotterdam

Recensies

Er zijn momenteel nog geen recensies over deze voorstelling.

Wat vond jij van de voorstelling?

Login met Facebook

 of 
Doorgaan
Find me a boring stone Datums & tickets