Nieuwsoverzicht

TR Live Woef Side Story Danny Charlene

TR Live: Stel Woef Side Story-acteurs Danny & Charlene live al je vragen!

Zet het in je agenda! Woensdag 22 november om 18.00 uur kun je live je vragen stellen aan Woef Side Story-acteurs Danny & Charlene en hun honden. Bovendien geven ze een blik achter de schermen en zetten ze twee asielhonden in het zonnetje.

>
Lees meer / Deel
Snorro 1 januari tv NPO Ro Theater Theater Rotterdam Pieter Kramer Dick van den Toorn

Snorro 1 januari 2018 op tv!

De succesvolle familievoorstelling Snorro is op maandag 1 januari 2018 om 19.25 uur te zien op NPO 3!

>
Lees meer / Deel
find_me_a_boring_stone

Nominatie Taalunie Toneelschrijfprijs voor Find me a boring stone

Toneelschrijver Rik van den Bos is voor zijn tekst Find me a boring stone genomineerd voor de Taalunie Toneelschrijfprijs 2017. De jaarlijkse prijs voor de beste Nederlandstalige toneeltekst van het voorafgaande seizoen wordt 6 december uitgereikt in de Brakke Grond in Amsterdam.

>
Lees meer / Deel

Kijk hier live de opening

Bekijk hier de TR Livestream van de opening! Om 19:00 zijn we er LIVE bij met veel interviews (o.a. Johan Simons), win prijzen (o.a. meet & greet cast Woef Side Story). Onze host: Stephanie Afrifa!Stel al je vragen live via Facebook of via Twitter @TheaterRdam #TRopening

>
Lees meer / Deel

Het Makershuis, een ruimte

Aan de William Boothlaan, onze locatie Witte de With, zijn onze makers dagelijks aan het werk. Het is een plek waar het gonst van creativiteit en waar onze makers repeteren en spelen. Bianca van der Schoot, vaste maker van Theater Rotterdam vertelt wat dat inhoud, ons Makershuis.

>
Lees meer / Deel

Selecteer een van de filters en klik op 'Toepassen' om het resultaat te zien