TRoep

van jongerenperformance tot exclusieve theateractiviteiten

Als je tussen de 16 en 25 jaar bent, een liefde voor theater hebt, wilt spelen, actief mee wilt denken over nieuwe jongerenprogramma's en lef hebt... sluit je dan aan bij TRoep. 

Hoe? 
Doe audities voor een van de jongerenperformances die we twee keer per jaar organiseren. 
Als je geselecteerd wordt, dan krijg je 3 masterclasses van verschillende acteurs en theatermakers die verbonden zijn aan Theater Rotterdam. Aan de hand van de masterclasses maken we in mum van tijd een performance die je in de professionele setting van het Ro Theater of de Rotterdamse Schouwburg aan het publiek presenteert. 

Wanneer?
De eerstvolgende auditie is op dinsdag 28 maart in de avond. De auditie bestaat uit een theaterles, waarvoor je niets hoeft voor te bereiden. Een beetje lef en vooral veel plezier is het enige wat je nodig hebt om mee te doen. 
De masterclasses en repetities voor de performance gaan van start in april. 

Nieuwsgierig?
Stuur een mail voor meer informatie over TRoep naar jong@theaterrotterdam.nl. 

Kosten?
Als je wordt geselecteerd voor de jongerenperformance betaal je € 35,00 voor de masterclasses.

TRoep?
Heb je meegedaan aan een jongerenperformance? Dan word je automatisch lid van TRoep. Je kunt slechts eenmaal meedoen met de jongerenperformance, maar lid van TRoep blijf je altijd. Wij nodigen je uit om regelmatig met de andere TRoepers te eten en te kletsen, voorstellingen te bezoeken en masterclasses te volgen. Een kleine afvaardiging maakt jaarlijks een speciaal programma dat exclusief voor TRoepleden toegankelijk is. 

Contact

Heb je vragen? Neem contact op met:

Marlou Stolk
Marlou Stolk
onderwijs & jong talent

010-3032743
jong@theaterrotterdam.nl


Wat is de mening van anderen?

“Het is een heel tof en leerzaam traject geweest! En dat ook nog met hele leuke mensen :-)” Denise
22 april 2013
“Ik heb veel geleerd van de professionals van het Ro Theater en Wunderbaum. Ze nemen echt de tijd met de groep om tot het beste te komen.” Ivar
21 april 2014

Selecteer een van de filters en klik op 'Toepassen' om het resultaat te zien