Archief

Deze voorstelling heeft gespeeld van:
19 december 2017 - 15 april 2018

De familiehit Woef Side Story (8+) is een Romeo en Julia op z’n hondjes. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn verliefd. Maar in een wereld waarin iedereen in hondenhokjes is ingedeeld, mag hun liefde niet bestaan. Is de liefde van Toto en Marina sterk genoeg?<

Winnaar van de Beste Musical én Zapp Theaterprijs 2013. Na de populaire SnorroDe Zere Neus van Bergerac en Lang en Gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer nu de Ro Theater familiehit Woef Side Story terug in de theaters. Bereid volgens nieuw recept! 

Woef Side Story speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. Er wordt nogal wat afgegromd in deze musical: zwerfhonden en chique viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit… 

 

"Honds, hijgerig en hilarisch" - Volkskrant

"Een warmbloedig familiefeestje" – Telegraaf

 

Backstage bij Woef

Via onze nieuwe Facebookpagina Theater Rotterdam Familie kun je live je vragen stellen tijdens de uitzending. Hieronder kun je de laatste uitzending zien:

Creatives

 

Choreograaf
Daan Wijnands
Decorontwerper
Niek Kortekaas
Kostuumontwerper
Sabine Snijders
Muziekteksten
Alex Klaasen
Muzikale leiding
Boudewijn Ruigrok
Ontwerper Kap & Grime
Cynthia van der Linden
Poppen
Erik Bosman, Tamar Stalenhoef
Regieassistent
Esther Habbema

Cast

 • Marius Mensink

  Marius Mensink

  Acteur
 • Martin Snip

  Martin Snip

  Acteur
 • Danny Westerweel

  Danny Westerweel

  Acteur
 • Steyn de Leeuwe

  Steyn de Leeuwe

  Acteur
 • Roel Dirven

  Roel Dirven

  Acteur
 • Charlene Sancho

  Charlene Sancho

  Actrice
 • Daisy Hagendoorn

  Daisy Hagendoorn

  Actrice
 • Dick van den Toorn

  Dick van den Toorn

  Acteur
 • Sylvia Poorta

  Sylvia Poorta

  Actrice
 • Kim van Zeben

  Kim van Zeben

  Actrice
 • Desi van Doeveren

  Desi van Doeveren

  Actrice
 • Laus Steenbeeke

  Laus Steenbeeke

  Acteur

Nieuws

Snorro 6 keer genomineerd Musical Awards

Snorro 6 keer genomineerd voor Musical Awards 2018

Olé! De familievoostelling Snorro is maar liefst 6 keer genomineerd voor de Musical Awards 2018! De afgelopen maanden bezocht de vakjury, bestaande uit voorzitter Cornald Maas en de leden Jon van Eerd, Charles Droste, Irene Moors, Michiel van Erp, Joris van Bennekom en Arno Gelder alle producties. Na vakkundig beraad hebben zij hun nominaties bekend gemaakt.

>
Lees meer / Deel

Pieter Kramer en Theater Rotterdam

Pieter Kramer is één van de makers van Theater Rotterdam, het nieuwe stadstheater van Rotterdam. Theater Rotterdam werkt met een ensemble van makers, spelers, regisseurs en choreografen en leidt de nieuwste generatie theatermakers op. In onze schouwburg presenteren we (inter)nationaal theateraanbod van excellente kwaliteit. Theater Rotterdam staat voor grensverleggend, interdisciplinair theater dat het verschil, de diversiteit en de veelvormigheid toont. Rotterdam is de bron én de brug naar andere wereldsteden. Theater Rotterdam is ontstaan uit de fusie van Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam. 

De succesvolle familievoorstelling, een echte traditie van het Ro Theater, wordt in Theater Rotterdam natuurlijk voortgezet door Pieter Kramer en zijn team. Kramer begon precies tien jaar geleden met zijn eerste familievoorstelling en heeft inmiddels een mooie reeks neergezet. 

 

Recensies

“Een warmbloedig familiefeestje”

De Telegraaf De Telegraaf
2012/2013

“Pretentieloos plezier, perfect uitgevoerd”

Trouw Trouw
2012/2013

“Een uitbundig hondsdol feest”

NRC NRC
2012/2013

“Vet, kluchtig, origineel, maf, brutaal en vooral honds, hijgerig en hilarisch”

de Volkskrant de Volkskrant
2012/2013

Wat vond jij van de voorstelling?

Login met Facebook

 of 
Doorgaan

Zo blij dat we gegaan zijn. Het was geweldig! Zo'n gelaagd stuk. Zowel voor jong als oud vol humor. Perfecte timing acteurs. Fantastisch theater!

5 sterren

Lilian

Grandioos vermaak! Voor iedereen heerlijk genieten. Je loopt blij het theater uit en blijft erover praten. Indrukwekkend in zang, spel én humor.

5 sterren

Robert Schmitz Robert Schmitz

Fantastisch, zoals de acteurs één worden met hun karakter. Er is never a dull moment, je moet goed bijblijven om geen woordgrap te missen!

5 sterren

Nienke Berkhoudt Nienke Berkhoudt

Ontzettend leuke voorstelling. Als je ooit een hond hebt gehad, herken je zoveel in de voorstelling aan hondengedrag, echt, gaan!

5 sterren

Lida van Oosten

Wie twijfelt om te gaan kan daar nu mee stoppen: gaan!

5 sterren

Roland
Woef Side Story

Hallo!

Wist je al dat Theater Rotterdam een gloednieuwe website heeft? Ro Theater is namelijk gefuseerd met Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam tot Theater Rotterdam.

Nog even geduld, binnen enkele ogenblikken opent de site van Theater Rotterdam in een nieuw venster.

Laat me die nieuwe website zien! Laat me de oude website zien

Doei!

Hallo!

Wist je al dat Theater Rotterdam een gloednieuwe website heeft? Ro Theater is namelijk gefuseerd met Rotterdamse Schouwburg en Productiehuis Rotterdam tot Theater Rotterdam.

Nog even geduld, binnen enkele ogenblikken opent de site van Theater Rotterdam in een nieuw venster.

Laat me die nieuwe website zien! Laat me de oude website zien

Doei!